Hybride werken, hoe doe je dat?

DIT JAAR GEEN FEESTJE OP HET WERK, ELKAAR LIVE ZIEN EN SPREKEN OF KERSTDINER

De december maand was altijd bij uitstek de maand van verbinding. De perfecte tijd om elkaar extra te zien en te spreken, waardering te tonen, elkaar te complimenteren en motiveren, plannen maken voor het nieuwe jaar… De afgelopen periode heeft de wereld een enorme ontwikkeling ondergaan in het werken op afstand. Hybride werken is de nieuwe realiteit. Een tijd waarin de keukenvloer werkvloer geworden is en de enige ontmoeting bij het koffiezetapparaat die met je eigen kat is. 

Hoe blijf je een team met hybride werken?
De onderlinge relatie tussen de medewerkers is onverminderd van invloed op het succes van de onderneming. Maar hoe blijf je, zonder elkaar dagelijks te zien, één team met één missie? Naar elkaar kijken en luisteren, elkaar motiveren en dingen leren, groeien en opleiden… het maakt een groep individuen tot een hecht team. Als ondernemer wéét je dat het essentieel is om communicatie-, bedrijfs- en personeelsdoelstellingen centraal te zetten om succesvol te zijn.

 

Je personeel verbinden en informeren
Ondanks dat er dit jaar geen feestjes op het werk zullen zijn, elkaar live zien en spreken wordt ontraden en het kerstdiner wordt overgeslagen kun je toch zorgen voor een ongekend staaltje saamhorigheid. Op een verrassende en 100% spraakmakende manier bereik je alle medewerkers en betrek je ze bij hún team, hun bedrijf, hun toekomst. Je lanceert namelijk jullie eigen tijdelijke radioprogramma. Live!Radio is een maatwerk radioprogramma van 1, 2 of 3 uur om op een originele en unieke manier alle medewerkers te verbinden en te inspireren. De live-stream is privé en overal te beluisteren, dus ook thuis of in het buitenland. De basis van elk programma is het op een leuke en interactieve wijze overbrengen van de actuele (kerst) boodschap en de missie en visie van het bedrijf.

Tijdens de voorbereiding wordt in overleg vanuit een menu het programma gevuld: Wat is de favorieten muziek van je collega’s, wie wordt er geïnterviewd, welke interactie maken we, welke nieuwe collega’s stellen we voor, wat is de  (kerst)boodschap van dit jaar en de koers van volgend jaar? Ieder onderwerp kan centraal staan. Radio verbindt, vermaakt en brengt letterlijk mensen samen. Alles met precies de juiste tone-of-voice door professionele en ervaren bekende Radio DJ’s.