hetleukstefeest
group

Elke dag 365 dagen per jaar zetten wij de luisteraar centraal. Q wil elke dage plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. Dat realiseren wij ons elke minuut van de dag. Datzelfde geldt voor Qmusic the Party. Met een indrukwekkende lijst aan optredens ieder jaar en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is Qmusic the Party een echte publiekstrekker. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY?

Het leukste feest van Nederland boek je inclusief geluid tot 600 personen (indoor), licht en video achterwand.

Openbare evenementen promoten we op de radio door middel van commercials in de week voorafgaand aan het evenement. Qmusic the Party wordt verzorgd door 2 DJ’s en uiteraard nemen ze de razend populaire Q-goodies mee! Bekijk hier Qmusic the Party 2018, deze nieuwe show is nog uitgebreider qua Video, Licht en Geluid.

De planning van de shows gaat op basis van datum van aanvraag, wie als eerst concreet boekt krijgt de nieuwste shows etc.
We werken met meerdere shows die in uiterlijk kunnen verschillen.

Wat kun je verwachten?

  • Vriendelijke en enthousiaste all-round DJ’s
  • Qmusic stem-app (het publiek bepaald de muziek)
  • Inclusief het ‘Foute Uur Live’
  • Gave Qmusic give-aways
  • Complete show met indrukwekkend video decor
  • Maatwerkposter, klaar voor online een drukker
  • Radio reclame in de week vooraf op Qmusic
  • Feest Garantie!

Prijzen

Bij deze pakketen is het mogelijk om extra opties toe te voegen. Deze opties zijn te vinden in onze shop.

[wp_social_sharing social_options=’facebook,twitter,googleplus,linkedin’ twitter_username=” facebook_text=’Deel op Facebook’ twitter_text=’Deel op Twitter’ googleplus_text=’Deel op Google+’ linkedin_text=’Deel op Linkedin’ icon_order=’f,t,g,l’ show_icons=’0′ before_button_text=” text_position=” social_image=”]

Share This