QMUSIC

QMUSIC THE PARTY BY KYUDO

Qmusic wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Q zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. 

 

Hetzelfde geldt voor Qmusic the Party. Met ieder jaar een indrukwekkende lijst aan optredens en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is the Party een echte publiekstrekker en zien opdrachtgevers en feestgangers ons dolgraag terug.

USP's Q The Party
QMUSIC THE PARTY

HET LEUKSTE FEEST VAN NEDERLAND

Terwijl Qmusic is uitgegroeid tot het populairste radiostations van Nederland staat Qmusic the Party al jarenlang garant voor Feest in het land. Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Qmusic is populairder dan ooit.

De jarenlange ervaring vertaalt zich in veel energieke en vooral uitverkochte optredens. Het adembenemende 3D ledwall decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Ook het belangrijkste ingrediënt voor een groots feest is meer dan goed geregeld: alleen de beste hits van nu en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s. Qmusic the Party is een zeer voordelige avondvullende show voor elke soort event.

4 UUR FOUT

AL 15 JAAR HET ENIGE ECHTE ORIGINEEL

Al 15 jaar is het een begrip in Nederland met ongekende populariteit. Qmusic is uitvinder van het genre Fout en dat zorgt ervoor dat onze dj’s exact weten hoe ze een Fout Feest moeten maken. ABBA, Backstreet Boys, Macarena, Rainbow in the Sky, ze komen allemaal voorbij. Bereid je voor op gezelligheid vanaf de eerste minuut en pijnlijke voeten van het dansen in de laatste minuut. Qmusic 4 uur Fout is identiek aan Qmusic the Party qua show, het verschil zit in de muziek en decor visuals.

THE BIG PARTY

QMUSIC THE BIG PARTY

Qmusic the BIG Party in de overtreffende trap! Een decor van maar liefst 12 meter breed en 4 meter hoog, uitgevoerd met 38m2 aan LEDWALL schermen en maar liefst 32 bewegende spots.

Wanneer het publiek de “Foute arena” betreedt zullen ze onder de indruk zijn van het spektakel vanaf het podium, men kan er niet omheen. De beleving is overweldigend. Combineer dat met de altijd gemotiveerde DJ’s van Qmusic en het feest is al begonnen!

De uitstraling van Qmusic the BIG Party is meer dan festivalwaardig, imposant. En goed nieuws voor de die-hard Qmusic fans, de razend populaire Qmusic Goodies nemen we natuurlijk mee!

Organiseer je een openbaar evenement? Dan helpen wij je met de promotie door middel van radiospots op Qmusic in de week voorafgaand aan het evenement.

Het Foute Uur Live

Beleef Qmusic het Foute Uur Live

Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, Rainbow in the Sky…, dát is het Foute Uur live. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement, een bewezen en eenvoudig in te passen concept in een programmering met andere artiesten of bands.

Voor openbare events is de gratis radioreclame een extra publiekstrekker. Het Foute Uur Live van Qmusic past perfect in een line-up met meerdere bands en/of artiesten. Onze DJ draait op de aanwezig installatie de beste Foute Hits en neemt de leukste Q goodies mee. Klaar om mee te zingen?

MAXIMUM HIT HOUR

HET DAK ERAF KNALLEN MET DE ALLERBESTE Q-HITS

Een uur lang een top DJ in the Mix de allerbeste Q-hits. Als je denkt dat het niet beter kan, knallen we er gewoon een nog grotere hit achteraan… tot het dak eraf gaat! Hit it! Qmusic als drager van de Top 40 brengt in een uur alle hedendaagse hit in een vlotte mix met een hoog entertainment gehalte en volle enthousiasme door onze allround DJ’s.

Maximum Hit Hour is hetzelfde concept als het Foute Uur Live maar dan met de muziekfocus op de beste dance hits van nu. 

Blij met Kyudo

SAMENWERKINGEN