live-radio-tune-in-at-work---Zwart

Hoe blijf je een team met hybride werken?

Verbinden en inspireren van medewerkers

Je eigen Radioprogramma vol interactie

Overal te beluisteren via PC of smartphone

Volledig op maat gemaakt

Landelijk bekende radio DJ’s

Vraagt weinig tijd van de organisatie

Je eigen Radio Programma vol interactie

Radio luisteren en werken is een gouden combinatie. Stel eens voor dat je bedrijf een eigen tijdelijke radiozender heeft. Alle collega’s luisteren tijdens het werk thuis, onderweg of op locatie. Professioneel geproduceerd met items, spelletjes, interviews en de favoriete muziek van jou en je collega’s. Gepresenteerd door twee landelijk bekende radio DJ’s, vol positieve sfeer met precies de juiste tone-of-voice. Live!Radio is een unieke belevenis samen, met en voor je bedrijf, wat direct de ‘employee happiness’ vergroot waardoor loyaliteit, trots en daardoor het succes groeit.

LiveRadio kun je voor vele doelen inzetten: Een presentatie, succes vieren of terugblikken op een bijzonder periode. Ingezet op de momenten die jij relevant vindt. Van een eenmalige eigen ochtend/lunch/middagshow tot een week lang de Top 500 van je collega’s: Iedereen. Ingetuned. Live!

"Dit is de perfecte manier om je team te verbinden en te informeren over belangrijke zaken binnen de onderneming. Professioneel, volledig op maat en zeer betaalbaar, top!"

Dit jaar nog teambuilden?

Al sinds de eerste uitzending in 1919 bewees radio haar kracht: Er is geen directere manier om mensen te verbinden. Radio is interactiever, persoonlijker én populairder dan ooit. Meer dan 13 miljoen Nederlanders luisteren er wekelijks naar. Radio is flexibel. Even iemand inbellen? Zo gepiept. Het format aanpassen naar wat het moment nodig heeft? Het kan direct. Je eigen hitlijst? Geen probleem. Radio verbindt, laat je lachen, roept emotie op, informeert, entertaint, laat je genieten en soms zelfs dansen. WE LOVE RADIO!

2U2A9691
2U2A2147

Communicatie is de sleutel tot succes

Je eigen radiostation is voor de medewerkers via een afgeschermde stream te beluisteren op elke desktop of smartphone. De uitzending kan ook via een (besloten) social media platform worden gedistribueerd zoals Clubhouse of Twitter Spaces. Uiteraard ontvang je de uitzending ook digitaal zodat je deze intern kan delen of op kunt sturen naar nieuwe klanten die uw bedrijf beter willen leren kennen. De uitzending kan vanaf elke locatie in Nederland met behulp van onze mobiele studios. Alles wordt ‘turn-key’ voorbereid. Het liefst zenden we, volledig Corona-proof, uit vanuit het bedrijf, uiteraard is een uitzending op afstand ook mogelijk.

LIVERADIO-Kies-zelf-de-content-van-van-je-show

Kies zelf de content van van je show

Samen met ons redactieteam stellen we elk uur specifiek samen op basis van uw wensen:

 1. informatie en strategie toegankelijk maken
 2. de koers, visie of mooie resultaten delen
 3. nieuwe producten lanceren
 4. werknemers voorstellen door een persoonlijk interview
 5. afdelingen of (nieuwe) divisies elkaar laten leren kennen
 6. een radiospel/gamification in de show
 7. en uiteraard de muziek die het beste bij het bedrijf past
LIVERADIO-Entertainment-uitbreidingen

Entertainment-uitbreidingen

 1. co-host, bijvoorbeeld een collega, de CEO of een BN’er
 2. artiest, eventueel met een maatwerk-nummer
 3. online stemfunctie voor polls en muziekwensen
 4. Top100 of meer van en voor medewerkers
 5. pub quiz met alle collega’s
 6. een reporter-set voor speciale events
 7. of interviews bovenop de werkplek

Al eens gedacht aan een vergader vrije ochtend?

Wortell over LIVE!RADIO

DJ's over LIVE!RADIO

Kwaliteiten Live!Radio DJ’s:

Professionele radioervaring

Inlevingsvermogen in zowel luisteraars als bedrijf

Sterk in combinatie van entertainment en informeren/interviewen

Professioneel stemgebruik, aangename tone-of-voice en herkenbaar, breed aansprekend geluid

Flexibel in inhoud en krachtig in communciatie

Duidelijk stappenplan

Het proces wordt begeleid door ervaren producenten en is op basis van een helder stappenplan en strakke samenwerking. Er is dus weinig druk op de organisatie.

1.

Tijdens de intake maken een show op maat die past bij jouw communicatiewens: Dit vormt het draaiboek.

2.

Voorpret! Door samen de show voor te bereiden en te promoten binnen je bedrijf gaat het leven.

3.

We delen handige online documenten voor de interviews, de voorbereiding en de muziekwensen.

4.

1 week voor het programma is er een digitale meeting met de DJ’s en productieleiding.

5.

Live!Radio: Jullie eigen radiozender gaat on-air: Showtime!

Wij regelen het!

Live!Radio zorgt op een innovatieve, originele en leuke manier voor houvast om met elkaar aan hetzelfde doel te werken. Zo kan het onderdeel zijn van de brand management strategie en werk je op een unieke manier aan identiteit, imago en reputatie. Met Live!Radio leer je elkaar en het bedrijf pas écht kennen, versterk je de onderlinge band en daarmee de identiteit van het bedrijf. Zo maak je personeel en klanten enthousiast. Hoe beter jij en je werknemers weten waar het bedrijf voor staat, en hoe duidelijker je met elkaar die identiteit uitdraagt, hoe groter de kans op succes en groei. Dat is onze missie.

48c50c66-8b3a-48b5-9c77-46bd016bdd72

Organisatie

Live!Radio is een creatie van Timon Jacobs en Menno de Boer. Beiden jarenlange radio- en event professionals met ondernemerservaring.

LIVE!RADIO BIJ de ondernemer

LIVERADIO-Pakket-1

Pakket 1 Vanaf 2950,-

 • 2 uur radioshow op maat
 • 1 bekende radio DJ
 • uitzending op afstand
 • samenstelling en voorbereiding
 • 4 interactieve items over het bedrijf
LIVERADIO-Pakket-2

Pakket 2 Vanaf 3950

 • 3 uur radioshow op maat
 • 2 bekende radio DJ’s
 • professionele radiostudio
 • op uw locatie of op afstand
 • samenstelling en voorbereiding
 • 6 interactieve items over het bedrijf
 • audiobestanden van de uitzending
LIVERADIO-Pakket-3

Pakket 3 Vanaf 4350,-

 • 3 uur radioshow op maat
 • 2 bekende radio DJ’s
 • professionele radiostudio
 • op uw locatie of op afstand
 • samenstelling en voorbereiding
 • 7 interactieve items over het bedrijf
 • muziek Top 5 van het bedrijf
 • audiobestanden van de uitzending
 • gratis videopromo door DJ’s voor promotie
Kadans
Kadans

Voor de kerstviering van dit jaar konden we niet met z’n allen bij elkaar komen door de huidige corona-maatregelen. Als alternatief hebben we daarom met Live!Radio een eigen radio-uitzending gemaakt. Het was een groot succes! De afwisseling tussen muziek, gesprekjes met collega’s, verschillende spelletjes en de enthousiaste radio-dj’s in de studio zorgden voor veel interactie en gezelligheid. Echt een aanrader voor ieder bedrijf!

Tenzinger
Tenzinger

Samen met het team van Live!Radio hebben we onze eigen unieke radioshow gemaakt. Vol met leuke interviews, spellen en alle favoriete nummers van onze collega’s werden gedraaid. Het was drie uur lang muziek en gezelligheid! We hebben heel veel positieve reacties gehad van collega’s op de show. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Youwe
Youwe

Om ons team op een leuke en ludieke manier te verbinden hebben we Live@Radio ingezet, wat een succes was dat! Alle werknemers in binnen en buitenland waren super enthousiast en aan de radio gekluisterd. Er werd actief meegedaan, vooral omdat het zo leuk en aanstekelijk was. Het team was super professioneel zowel in de voorbereidingen als tijdens de show en de DJ’s waren net zo enthousiast als de werknemers. De week na de uitzending bleef iedereen er over praten en complimentjes sturen. Wij gaan dit zeker nog eens doen in de toekomst! Aanrader!

Stedin’
Stedin’

Tijdens de olympische spelen is er een 9 dagen lang een pop-up radiozender gecreëerd: Goud.fm. Medewerkers deelden kennis, directie deelden visie en met muziek en spelletjes kwamen heel veel medewerkers van allerlei locaties in de uitzending. Sfeer en informatie gingen hand in hand.

Wortell
Wortell

Wortell vierde de integratie en groei met alle vestigingen tegelijk: Iedereen was vanaf verschillende locaties ingetuned en deed mee. De directie deelde visie en de eenmalige uitzending werd letterlijk vanaf de werkvloer in de vestiging waar het allemaal begon (Lijnden) uitgezonden.

Accenture
Accenture

Diversiteit is een belangrijke pijler voor dit bedrijf. Met Live!Radio hebben zij muziek gebruik als middel om dit topic aandacht te geven. Medewerkers komen met hun inspiratietracks, management komt met heldere doelstellingen, beleid en inhoud. Het was een uitzending waar de kracht en inspiratie vanaf spat. Complimenten aan het team van Live!Radio.

Plan een gratis inspiratie gesprek


LIVERADIO-Flyer-mockup

Download de flyer