Referenties

Qmusic the Party | het Foute Uur Live | DJ’s | Artiesten | Evenementen

Onze feestavond was een groot succes! Alles perfect in orde! Mede ook dankzij de 2 DJ’s..draaiden erg goed en voelden de sfeer erg goed aan! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking!

Politie Zoetermeer

Ook dit jaar zorgde de DJ van Qmusic, geboekt via Kyudo-events, weer voor een fantastische party tijdens het Persgroep Feest 2016. De crew was vriendelijk en flexibel, de communicatie helder en duidelijk. De projectie op het grote scherm maakte het plaatje compleet. Qmusic en Kyudo-Events staan garant voor een spetterend feest! Een absolute aanrader.

BIRTHE VERBRUGGEN DE PERSGROEP NEDERLAND

Het verschil tussen beloven en geloven is ervaring. Je kunt nog zoveel beloven, je gelooft het pas echt wanneer je het meemaakt. De volle zalen en pleinen, de enthousiaste klanten en vooral: het altijd uitzinnige publiek. Dat maakt Kyudo keer op keer waar met Qmusic The (foute) Party. Inmiddels heb ik zo’n 10 jaar ervaring als DJ. Dan zie je wanneer je klanten telkens weer kunnen geloven wat je belooft. En dat kan alleen wanneer het bedrijf waar je voor werkt iedere keer een top prestatie levert.

HANS KOOLEN

Voor een DJ is Qmusic the Party een feest om voor te mogen werken. De populariteit en positiviteit van het merk Q-music gecombineerd met het enthousiasme en de professionaliteit van Kyudo Events zorgen ervoor dat elke boeking er één is die aan alle kanten klopt! De drang naar vernieuwing zorgt ervoor dat de show de mooiste drive inn show van Nederland is te noemen! De samenwerking met Kyudo Events is ronduit 'erg fijn' te noemen!

PETER BOLT

Het contact met Timon gaat al jaren terug, hij is de reden geweest van het oprichten van mijn bedrijf Xtended Entertainment. Factuur nummer 1 ging naar Kyudo-Events. Sindsdien hebben we goed contact en lever ik nog af en toe aan zijn bedrijf. Ik heb Timon leren kennen als een zeer positieve loyale leuke persoonlijkheid waar je prima zaken mee kan doen, maar ook een goed vriendschappelijk gesprek kan voeren.

MERILYN VAN KLAVEREN

De Qmusic the Party van Kyudo-Events is voor ons elke keer weer een succes. Het zegt al genoeg dat we deze show in twee jaar tijd al 5 keer hebben geboekt. Kyudo doet wat het belooft en levert een show die technisch tiptop in orde is. De DJ's zorgen er altijd voor dat het publiek 4 uur lang non-stop uit hun dak gaat. Kortom, erg tevreden!

ROWAN FRIJHOFF

Het was een super feest, mede dankzij jullie en het optreden van Snollebollekes. Heldere communicatie vooraf en alles goed geregeld tijdens het feest. Jullie wisten de muziek goed af te stemmen op het publiek. Ook fijn dat jullie tussendoor de prijsuitreiking wilden verzorgen van de foutste outfits. Nogmaals bedankt!

JENNEKE KRIJGER STADION NAC

Qmusic de Foute Party maakte ons feest helemaal compleet. Ze wisten van het begin tot het eind de juiste sfeer, muziek en een mooie show neer te zetten. Heldere/duidelijke communicatie met Kyudo-Events, crew en DJ’s zeer vriendelijk. Een prettig wijze van meedenken om er een Top feest van te maken! TACK! (Zweeds voor dankjewel 😉

TIM THEIJSSEN IKEA AMSTERDAM ENDFRAGMENT

We hebben dit jaar een aantal evenementen via Kyudo gepland. Super fijn om met deze organisatie te werken. Er wordt met je meegedacht en ze laten niets aan het toeval over. Kyudo weet er elke keer weer een feest van te maken. Wij zeggen dus.. TOP!

SHANNEN MIN FLETCHER HOTELS

Kyudo-Events werkt duidelijk, strak en met heldere afspraken. Kortom niets wordt aan het toeval overgelaten. Voor mij als entertainment leverancier is het zeer prettig om Kyudo/Q Music-producten te verkopen. De eindprijs voor de klant blijft gelijk en ik kan blindelings op Kyudo vertrouwen. Er wordt altijd kwaliteit geleverd. Op deze wijze vertegenwoordig je het leukste feest van Nederland! Pluim voor het Kyudoteam!

GERT NIJSTAD IMPRESARIO

Bij Kyudo Events merk je aan alles dat de klant en de beleving van het evenement op de eerste plek staat. De hoogste kwaliteit materialen, de technische crew op locatie, de snelle communicatie. Alles klopt! Kyudo Events is continu bezig met vernieuwing; uitbreiding van de show, nieuwe concepten, technische verbeteringen. Je merkt tijdens de optredens dat klanten en publiek dit enorm waarderen. Samen met Kyudo Events heb ik al vele mooie opdrachten mogen doen! Te gek!

LARS BOELE

Living and working in Spain you are used to things always working in a certain way that makes things always harder than they have to be. Therefor every time I come back to Holland to work for Kyudo Events and Timon in particular I feel blessed that I can focus on my job and have the rest taken care of by him and his team without any hassle or loss of focus. Timon is a well spirited and dedicated worker with a good feel for his clients wishes, probably even before they can formulate it in a sufficient way.

MICHEL RIJNBOUT

Mede dankzij de strakke organisatie van Kyudo-Events werd het Nieuwjaarsfeest van Verhage een groot succes. Door de inzet van schermen en lichten ontstond een bombastische en indrukwekkende sfeer. Ook wisten de DJ’s op interactieve wijze een link te leggen met het publiek, resulterend in een fantastisch feest. Kyudo is de ideale partner gebleken tijdens de organisatie, waarbij zeer effectief is ingespeeld op onze wensen en eisen. Een absolute aanrader!

KEVIN TER MATEN FRANCHISE SUPPORT

Q-music the Party heeft gedraaid op het personeelsfeest van de Efteling. Mede door een fijne samenwerking, duidelijke communicatie vooraf en meedenken vanuit de DJ’s was het een fantastisch feest. Hiervoor willen wij Q-music the Party graag bedanken!

DE EFTELING B.V.

Q music foute Party verzorgt door Kyudo events staat voor heldere en duidelijke afspraken, korte lijntjes en persoonlijk contact. De Dj’s maken er vervolgens een gigantisch feest van! Dus kortom: alles Top verzorgt!

ROY WENSINK

“De afgelopen jaren heeft Kuydo Events gewerkt om The Party van Qmusic de mooiste show van Nederland te laten worden. Van het licht tot de DJ booth, van de techniek tot het geluid, alles klopt. Het is een eer om samen te mogen werken met Timon en van elke show een superfeest te maken!"

MARTIJN KOLKMAN

Kyudo-Events is altijd gedreven om het maximale resultaat te behalen en de klant een vernieuwende en spraakmakende show te bieden. Door het grote aantal shows komen we ook uitdagende situaties tegen, op die momenten kan er snel geschakeld worden en altijd vanuit een constructieve houding. De communicatie is helder met korte lijnen en handige tools zodat informatie snel gedeeld en teruggevonden kan worden. Wij ervaren de samenwerking met Kyudo als zeer positief.

ATG AUDIO-VISUEEL

Al ruim 13 jaar ben ik als DJ actief in event entertainment. Kyudo-Events is daarbij al enkele jaren de beste partner gebleken. Door hun jarenlange ervaring voelen zij haarfijn aan wat ik nodig heb om optimaal te presteren, passend bij de wensen van de opdrachtgever. Zij regelen vooraf (én achteraf) alles met de opdrachtgever zodat ik me echt kan focussen op de te leveren prestaties. Geen half werk, maar organisatie op topniveau.

ALFONS VAN ESSEN

Working with Timon is always a pleasure. I always look forward to doing gigs for him and his company. He knows how to take care of artists and knows what is on the market at a specific time. Anyone having doubts about Timon should just give it a try. You will not be disappointed.

ROBIN VAN BEEK

Qmusic The Party – 4 uur Fout is de leukste en vetste party van Nederland. De DJ's van Q-music doen er alles aan om de avond tot een succes te maken. Er is veel interactie met het publiek. De gasten hebben genoten van een fantastische avond en gingen allemaal enthousiast en voldaan naar huis.

TONNIE DE GRIETHSE POORT