promotie

Kyudo Events B.V.

Promotie regels van Qmusic the Party / Foute Uur Live

Vragen? Stel ze gerust

Goede promotie van het event is een belangrijk punt in de voorbereiding naar een geslaagd feest. Kyudo-Events levert daarom bij oa Qmusic the Party en Het Foute Uur Live promotiemateriaal in de vorm van een poster (PDF bestand, klaar voor de drukker) en een SocialMedia banner (JPEG bestand). Doel is dat je hiermee zoveel mogelijk mensen bereikt en het optreden uitverkocht is. Als het Qmusic optreden onderdeel is van een line-up en er zelf een poster wordt gemaakt is het belangrijk om onderstaande punten in acht te nemen.

Voordat je eigen werk gaat gebruiken moet het eerst door Kyudo-Events worden goedgekeurd, mail het bestand naar info@kyudo-events.nl.

Veel plezier met de voorbereiding!

We speuren met regelmaat internet af om te zien hoe het optreden gepromoot wordt, constateren we dat het logo zonder goedkeuring gebruikt wordt dan kan dit leiden tot het annuleren van het optreden.

Wat niet mag?

  1. communiceren alsof het een Qmusic event is (het optreden is onderdeel)
  2. aanpassingen maken in het verstrekte beeldmateriaal
  3. het logo in vorm of kleur veranderen
  4. oude logo’s gebruiken (zelf van internet plukken)
schermafbeelding-2018-03-13-om-21.07.03

Wat wel mag?

  1. de aangeleverde poster laten drukken en verspreiden
  2. de aangeleverde promotie afbeelding voor SocialMedia posten
  3. je familie, vrienden en kennissen uitnodigen
  4. zelf een poster maken, download hier de logo’s (zie: wat niet mag)
  5. Zie hier de Styleguide
schermafbeelding-2018-03-13-om-21.47.32

Kyudo Events werkt voor

Wat mensen zeggen

Het was een super feest, mede dankzij jullie en het optreden van Snollebollekes. Heldere communicatie vooraf en alles goed geregeld tijdens het feest. Jullie wisten de muziek goed af te stemmen op het publiek. Ook fijn dat jullie tussendoor de prijsuitreiking wilden verzorgen van de foutste outfits. Nogmaals bedankt!

Jenneke Krijger
Stadion NAC

We hebben dit jaar een aantal evenementen via Kyudo gepland. Super fijn om met deze organisatie te werken. Er wordt met je meegedacht en ze laten niets aan het toeval over. Kyudo weet er elke keer weer een feest van te maken. Wij zeggen dus.. TOP!

Shannen Min
Fletcher Hotels