Vacature-image-nooit-meer-werken

Basis van ons bestaan is het toevoegen van de factor feest aan het leven van ondertussen miljoenen mensen. We zorgen keer op keer weer voor sfeer, plezier, ontlading en verbinding. We creëren momenten in de agenda waar intens naar toe geleefd wordt. Waar dates voor gemaakt worden en waarbij de voorpret al super tof is. Waar bijzondere ontmoetingen plaatsvinden, de liefde ontluikt, toekomstdromen ontstaan en waar Fout juist goed is.

 • Heart-Magenta

  Nooit meer werken?

  Kom dan bij ons leuke dingen doen!
  Gezocht: Office assistant.

 • Heart-Magenta

  Voor een geslaagd feest is een perfecte voorbereiding noodzakelijk. Daarin ben jij onmisbaar. Er kan pas op de voorgrond geschitterd worden als het achter de schermen klopt. Als jij met een niet aflatende vrolijkheid de telefoon en mail beantwoordt, planningen rond maakt, de administratie op orde hebt en extra wensen met liefde en plezier afhandelt kan het feest pas echt een feest zijn. En dat merken die duizenden mensen die vóór het podium staan en de avond van hun leven hebben.

 • Heart-Magenta

  Welke leuke dingen ga je bij ons doen?

 • Heart-Magenta

  Je wordt social media baas en maakt het tot een onmisbare informatiebron

 • Heart-Magenta

  Je checkt of alles is geregeld

 • Heart-Magenta

  Je maakt offertes en facturen

 • Heart-Magenta

  Je schrijft promotionele teksten voor onze website en social media

 • Heart-Magenta

  Je denkt creatief mee over verbetering

 • Heart-Magenta

  Onvergetelijke events


Omdat al deze leuke dingen zorgen voor onvergetelijke events, blije feestgangers en terugkerende opdrachtgevers zijn we meer dan bereid om je goed te belonen voor je inzet.

Heb jij zin in een feestje? Ben je klaar met werken en toe aan leuke dingen doen? Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar om ons kantoor in Amersfoort te bestieren?

Laat ons dan weten waarom jij de perfecte aanvulling op ons gezellige, kleine en hechte team bent. Overtuig ons op een manier waaruit blijkt dat jij díe competenties bezit die nodig zijn om er een geslaagd feest van te maken.

 • Heart-Magenta

  Wie zijn wij?

Kyudo-Events BV is al ruim 15 jaar een betrouwbare en innovatieve partner op het gebied van event ondersteuning. Wij zijn een bedrijf vol enthousiasme, transparantie en een positieve bedrijfscultuur. Dat zijn volgens ons de ingrediënten om prettig te werken en tegelijkertijd uitstekende producten en diensten te leveren.

Wij zijn het exclusieve boekingskantoor van Qmusic the Party, Qmusic 4 uur Fout , Qmusic het Foute uur Live, Qmusic Maximum Hit Hour en met deze knallende acts inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.kyudo-events.nl.