FAQ

Alles over onze events

Antwoorden op veelgestelde vragen

Hier treft u de antwoorden op veel gestelde vragen. Verderop op de pagina staan handige links, riders en informatievideo's.

Hoe zit het met radioreclame?

Openbare optredens zijn voorzien van radioreclame op Qmusic in de week voorafgaand aan het optreden. Er kan geen extra zendtijd worden gekocht.

Hoeveel DJ’s komen er?

Qmusic the Party is voorzien van 2 of 3 all-round presenterende DJ’s. Het Foute Uur Live wordt verzorgd door 1 DJ.

Waar moet ik op letten qua veiligheid?

Het podium en geluidssysteem dienen totaal onbereikbaar te zijn voor het publiek door middel van dranghekken. Voor de veiligheid van de bezoekers en het personeel dienen er, conform de wettelijke normen, voldoende gecertificeerde beveiligingsmedewerkers aanwezig te zijn.

Hoe groot moet het podium zijn?

Voor Qmusic the Party is een podium van 6 bij 4 meter noodzakelijk. De vrije werkhoogte –vanaf het podium– moet op alle punten minimaal 3 meter zijn.

Hoeveel stroom is er nodig?

Voor Qmusic the Party is er een onbelast –32 Amp CEE– stroompunt nodig op het podium. Bij extra geluid 2x 32 Amp Cee.

Wanneer komen jullie opbouwen?

De crew van the Party, bestaande uit 2 personen, zal 3 uur voor de oplevertijd met de opbouw starten.

Is er wel genoeg geluid?

Standaard geluidsset van the Party is geschikt tot 600 personen (binnen). Bij een feesttent is altijd minimaal dubbel geluid nodig. Dit is optioneel bij te bestellen. Denk ook aan een extra 32amp aansluiting nabij het podium.

Is de stem app gratis?

De Stem-App voor het publiek is bij de show inbegrepen (bij gebruik bepaalt het publiek de muziek).

Hoe kan ik meer beleving toevoegen?

We hebben verschillende mogelijkheden om nog meer beleving voor de bezoekers toe te voegen. Zo hebben we ledwalls, ledvloeren, dansvloer- en podiumverlichting, special FX zoals CO2, shooters, rook en Laser. Mail ons voor meer informatie.

Hoe kan ik meer beleving toevoegen?

Indien de reis- en opbouwtijd valt binnen ontbijt, lunch of diner graag gezonde maaltijden voor de 2 mans crew voorzien. Gezond is niet uitsluitend frituur. Geen eten is niet goed voor de crew. Crew = essentieel voor goed optreden, dus met zorg behandelen. 😉

Belangrijke informatie

Handige links, riders en informatievideo's.
Lees svp aandachtig de rider. We hanteren op alle punten strikt de leveringsvoorwaarden.

Kyudo Events werkt voor

Wat mensen zeggen

Het was een super feest, mede dankzij jullie en het optreden van Snollebollekes. Heldere communicatie vooraf en alles goed geregeld tijdens het feest. Jullie wisten de muziek goed af te stemmen op het publiek. Ook fijn dat jullie tussendoor de prijsuitreiking wilden verzorgen van de foutste outfits. Nogmaals bedankt!

Jenneke Krijger
Stadion NAC

We hebben dit jaar een aantal evenementen via Kyudo gepland. Super fijn om met deze organisatie te werken. Er wordt met je meegedacht en ze laten niets aan het toeval over. Kyudo weet er elke keer weer een feest van te maken. Wij zeggen dus.. TOP!

Shannen Min
Fletcher Hotels