Sjors van der Panne

Categorie
Nederlandstalig
Prijsindicatie
Op aanvraag

Bio

Sjors van der Panne groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez en Janis Ian. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom.

Na jarenlang optreden voor een relatief klein publiek, besloot Sjors in 2014 mee te doen aan de belangrijkste talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice of Holland. Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij eerst de juryleden en vervolgens heel televisiekijkend Nederland. Tijdens een spannende finale, waarin Sjors een duet zong met zijn grote voorbeeld Frank Boeijen, behaalde hij de tweede plaats

Sjors geeft nu concerten. Inhoudsvolle liederen van zichzelf wisselt hij daarbij af met de klassiekers van zijn helden. Sjors wil zijn publiek ontroeren, troosten en blij maken. Hij deelt met hen verhalen en de liefde voor het Franse chanson en het Nederlandstalige lied. In 2015/2016 vestigde Sjors een record door maar liefst tien uitverkochte concerten te geven in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Sjors leeft nog altijd in een wereld vol muziek: Sjors leeft zijn droom!

Offerte aanvragen

Liever iemand spreken?

Bel 030 – 889 889 9

Share This