Replay

Categorie
90's & Zero
Nederlandstalig
SoulPower
Prijsindicatie
€ 2.000 – € 5.000

Bio

De band Re-Play wordt in 1990 in Rotterdam opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde & Samuel de Wit. Na de toetreding van Mark Dakriet in 1995 was een Nederlandstalige R&B sensatie geboren. In 1996 bracht Re-Play de eerste Nederlandstalige single ‘Ik Denk Aan Jou’ uit, die twee jaar later werd opgevolgd door de Top 40-hit ‘Kijk Om Je Heen’. Niet veel later dat jaar verscheen van het debuutalbum ‘Re-Play’ ook de hitsingle Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou), waarmee de band een top 10-notering in de belangrijkste hitlijst scoorde.

Samen met Gordon nam Re-Play in 1999 de single ‘Never Nooit Meer’ op. ‘Never Nooit Meer’ werd een top 5-notering en daarmee de grootste hit van de groep.

In zowel 2001 als in 2002 won de groep een TMF Award voor de ‘Beste Nederlandse R&B-groep’. Een nieuwe samenwerking met Gordon resulteerde in het duet-album ‘Gordon & Re-Play’, waarop hits als ‘Zolang’ en ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’ prijken. Ook deze samenwerking werd beloond met een TMF Award in de categorie ‘Beste Nederlandse R&B-groep’. In 2015 zien we Re-Play in de originele bezetting, Alwin, Henk, Sam & Mark, terug op het podium bij de concerten van de Ladies of Soul. En sindsdien beklimmen de heren weer menig podium in het land. Een optreden van Re-Play staat garant voor een swingend feest.

Offerte aanvragen

Liever iemand spreken?

Bel 030 – 889 889 9

Share This