Peter Beense

Categorie
Foute uur
Nederlandstalig
Prijsindicatie
€ 2.000 – € 5.000

Bio

Peter Beense mag zich meten met de beste zangers van Nederland. Een prachtige loopbaan in de muziek die hem tal van hoogtepunten bracht. In 1985 boekt hij zijn eerste grootste succes met zijn debuutsingle ‘Mijn donkerbruine broeder’. Een regelrechte hit en het sein voor een uiterst succesvolle loopbaan als zanger. Zijn sporen in de muziek heeft Peter als zanger van het levenslied dan ook meer dan verdiend. Het succes lacht hem nog steeds toe. Na zijn eerste hit volgde een reeks van albums en nog een groot aantal singles met als uitschieter ‘Daniel’. Inmiddels heeft hij een totaal eigen sound en prijken gouden en platina onderscheidingen thuis aan de muur in zijn woonplaats Diemen.

Peter geeft concerten in het Koninklijk Theater Carre en vult moeiteloos de Heineken Music Hal. Hij trad op het Amsterdamse Museumplein op voor honderdduizenden Ajax fans die daar tal van kampioenschappen met Peter als gangmaker hebben gevierd. Peter Beense heeft in de loop der jaren laten zien dat hij een veelzijdig artiest is. Hij heeft ook bijzondere uitstapjes in de muziekwereld gemaakt. Zo is daar een optreden met de rappers Party Squad en Negativ.

De afgelopen jaren is Peter met grote regelmaat van de klok te zien in verschillende muziekprogramma’s op televisie. Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes’. In 2011 staat hij in de serie concerten van ‘De Toppers’. Kortom, het succes lacht Peter Beense nog altijd op alle fronten toe.

Offerte aanvragen

Liever iemand spreken?

Bel 030 – 889 889 9

Share This