Lil Kleine

Categorie
Rap
Top 40
Prijsindicatie
Op aanvraag

Bio

De carrière van Lil Kleine (Jorik Scholten) begint al op zijn achtste met dansen en acteren, Lange Frans is onder de indruk van zijn rap kwaliteiten en besluit hem te helpen. Tot op de dag van vandaag adviseert Frans de Amsterdammer op zowel zakelijk als creatief gebied en met succes: de hype rondom Lil Kleine wordt steeds groter.

Kenmerkend voor het werk van Lil Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn soms nogal directe teksten. De rapper maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die hiphop biedt: stoer, maar legt ook zijn hart op tafel en schroomt niet om zijn gevoelens te tonen. Opgegroeid op de straten van Amsterdam, had deze artiest alles in zich om de next best te worden.

Na de succesvolle, uitverkochte Topdown Tour, heeft Lil Kleine zich gefocust op zijn tweede album ‘Alleen’. Het album dat 26 mei uit kwam, ontplofte en wordt nog steeds massaal gestreamed. Het album kwam binnen op de nummer 1 positie van de top 100 beste albums, maar ook de singles ‘Alleen’ en ‘Krantenwijk’ zijn genoteerd als de beste track in de single top 100. Het album ‘Alleen’ staat weken lang op de nummer 1 positie van beste albums.

Offerte aanvragen

Liever iemand spreken?

Bel 030 – 889 889 9

Share This