Jeroen van de Boom

Categorie
Foute uur
Nederlandstalig
Prijsindicatie
> € 8.000

Bio

Jeroen van der Boom is, naast zijn solocarrière, sinds 2009 onderdeel van de zangformatie De Toppers. In 2009 deden ze mee aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Shine. Als presentator is hij vooral bekend van programma’s als Bloed, Zweet & Tranen, De Beste Liedjes van en Wedden dat ik het kan.

In 2007 kwam de single Jij bent zo uit. Dit nummer is een Nederlandse bewerking van het Spaanse Silencio. Voor Van der Boom betekende het zijn hitparadedebuut. Jij Bent Zo kwam binnen op de hoogste positie van de Single Top 100, waar het 3 weken zou blijven. In de Top 40 stond het twee weken op nummer 1. Uiteindelijk bleef de single bijna een half jaar in de hitlijsten hangen. Ook in Vlaanderen werd de single een nummer 1-hit.

In 2010 zat hij in de jury van het televisieprogramma The voice of Holland. Van der Boom coverde tijdens Toppers in concert 2015 Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij uit 2009. Deze versie werd na uitgave zo veelvuldig gedownload, dat het binnen no-time een knaller van een hit bleek!

Offerte aanvragen

Liever iemand spreken?

Bel 030 – 889 889 9

Share This