Glennis Grace

Categorie
SoulPower
Prijsindicatie
€ 5.000 – € 8.000

Bio

Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die ons land rijk is. Grote bekendheid krijgt Glennis in 1994 wanneer zij als 16-jarig meisje deelneemt aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’. Ze pakt heel Nederland in en wint voor een miljoenenpubliek het tv-programma.

In 2011 krijgt haar carrière een enorme positieve wending door de deelname aan het tv-programma ‘De beste zangers van Nederland’. Met haar razend populaire uitvoering van Volumia’s ‘Afscheid’ scoort ze binnen één week haar allereerste nummer-1 hit. De single is wekenlang de meest verkochte single in Nederland, wordt in mei 2011 bekroont met een Gouden Plaat en ontvangt een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

Sinds 2014 is Glennis onderdeel van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Een supergroep bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Candy Dulfer en Glennis Grace. Tijdens hun weergaloze shows brengen de ‘ladies’ een combinatie van mooie en verrassende pop- en soulnummers uit eigen repertoire en die van hun idolen. De Ladies of Soul zijn immens populair met ieder jaar uitverkochte shows.

Offerte aanvragen

Liever iemand spreken?

Bel 030 – 889 889 9

Share This