2Unlimited

Categorie
90's & Zero
Foute uur
Prijsindicatie
> € 8.000

Bio

2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, de succesvolste Nederlands-Belgische popband in de geschiedenis. Gedurende de eerste helft van de jaren 90 behaalden de Nederlandse Anita Doth en Ray Slijngaard diverse wereldhits. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen. Later zou de band een doorstart maken met andere zangers.

2 Unlimited was de eerste groep die housemuziek op echte grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken. De formule van een mannelijke rapper en een zangeres, met gemakkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes heeft de popmuziek in de jaren 90 gedomineerd.

In 2016 stapte Anita Doth uit 2 Unlimited. Haar rol is overgenomen door Kim. En ze knallen nu nog steeds regelmatig van het podium met hun monsterhits Get Ready For This, Twilight Zone en Workaholic, No limit, Tribal Dance, Faces, Maximum Overdrive, Let The Beat Control Your Body, Jump For Joy  en Get Ready For This (wordt op dit moment nog steeds als pauzetune gebruikt in de NBA).

2Unlimited Video

Offerte aanvragen

Liever iemand spreken?

Bel 030 – 889 889 9

Share This